Tälta på Gotland –
Ljugarns tältcamping

OBS! Under midsommarhelgen har vi 25-årsgräns på vår familjecamping.

Ljugarns badstrand

Vill du tälta på Gotland i sommar? Utöver stugorna i semesterbyn och husvagnscamping finns hos oss ett markområde avsatt för tältcamping på det vackraste stycke strand du kan tänka dig!

Det är Ljugarns badstrand, den nordliga delen. Området ligger på höger sida av Strandvägen när du åker mot Fågelhammars raukfält, medan stugorna och husvagnarna håller till på den vänstra sidan av Strandvägen, mitt emot tältområdet. Här alldeles intill vattnet ligger tälten, en naturcamping. Det är buskar och snår lite här och där men ändå ganska öppen strandäng, man kan lätt hitta en egen liten avskild plats för sitt tält, men ändå vara nära de övriga!

Övrig service som måste nämnas: Varje morgon kan man köpa varma frukostbröd i receptionen och gissa om det är kö. Såväl tältplatsen som resten av Ljugarns Semesterby ligger nära samhället Ljugarn, där du finner inte bara Konsumbutik och bensinmack utan också konditori, en pub och hela 5 restauranger varav 2 ligger utmed Strandvägen!

Servicehusen

På stranden ligger en servicebyggnad för de tältande med kök och matsal, och här finns ett par toaletter. Duscharna ligger i receptionsbyggnaden, där använder vi Accesskort för att betala för duschar och påfyllning sker i receptionen. Den röda tegelbyggnaden alldeles intill Strandvägen, där receptionen ligger är också en servicebyggnad med duschar och toaletter. Hit kan man gå på den lilla slingrande stigen som leder upp från sandstranden genom tältområdet upp till receptionsbyggnaden.

Servicehusen har följande faciliteter;

  • Kök med diskmöjligheter
  • Utomhusdiskbänk
  • Utomhusdusch
  • Skötrum
  • Duschar och toaletter
  • Handicap toalett och dusch
  • Tvätt och torktumlare

Miljöåtervinning

På anläggningen har vi tre återvinningsstationer, där den största stationen ligger intill receptionen. Vi vill att alla gäster sorterar sitt avfall för att underlätta återvinning av så mycket som möjligt.

(+46) 498 - 49 31 17

Köp Camping Key Europe

Rabatter, erbjudanden och försäkring