Bo på Gotland

Vakna på stranden

Tältcamping utöver det vanliga

Ljugarns Semesterby och camping flygbild 2

Promenadavstånd till allt

Utrustade stugor

Bra att veta

Hitta allt du behagar

För att du ska trivas på din semester

Inför resan

Utcheckning

Utcheckning senast kl 11:00 på avresedagen – har du beställt slutstädning så är utcheckning senast kl 10.00

Hyra hus/campingstuga på Gotland

Hyr hus eller stuga hos oss på Ljugarns Semesterby & Camping!

Under 2017 har vi byggt nya 6-bäddsstugor på Ljugarns Semesterby & Camping. De är 55 kvm stora och ligger i nära anslutnings till badstranden. 2014 byggde vi två pooler, en större pool och en barnpool. När ni hyr en stuga på Gotland hos Ljugarns Semesterby & Camping har ni tillgång till poolområdet. Klicka hyr stuga Gotland, för att de olika stugalternativen.

Stugorna och hus ligger vid en barnvänlig sandstrand i det pittoreska Ljugarn på Gotland, med boende i ett skogsområde med en viss avskildhet. Naturskyddsområde med raukfält finns i närheten. Det finns en handikappanpassad stig ned till stranden tillgänglig när ni hyr hus på Gotland hos oss. På anlägningen finns det olika aktiviteter, ni kan hyra kajak eller cykel eller varför inte utnyttja vår bouleplan eller beachvolleyplanen. För barnen finns det en lekpark med olika redskap. Vid receptionen finns det en minilivs.

I Ljugarn finns en av Gotlands härligaste långgrunda badstrand med en 1500 meter lång, barnvänlig sandstrand. Hyr hus på Gotland hos oss.

Stugorna som slutfördes under 2017 del finansierades utav Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Köp Camping Key Europe

Rabatter, erbjudanden och försäkring