Stugor / Hyra hus / campingstuga på Gotland
Ljugarns semesterby & camping på Gotland Ljugarns semesterby & camping på Gotland Boka boende

Hyra hus/campingstuga på Gotland

Hyr hus eller stuga hos oss på Ljugarns Semesterby & Camping!

Under 2018 har vi byggt nya 6-bäddsstugor på Ljugarns Semesterby & Camping. De är 55 kvm stora och ligger i nära anslutnings till badstranden. 2014 byggde vi två pooler, en större pool och en barnpool. När ni hyr en stuga på Gotland hos Ljugarns Semesterby & Camping har ni tillgång till poolområdet. Klicka hyr stuga Gotland, för att de olika stugalternativen.

Stugorna och hus ligger vid en barnvänlig sandstrand i det pittoreska Ljugarn på Gotland, med boende i ett skogsområde med en viss avskildhet. Naturskyddsområde med raukfält finns i närheten. Det finns en handikappanpassad stig ned till stranden tillgänglig när ni hyr hus på Gotland hos oss. På anlägningen finns det olika aktiviteter, ni hyra kajak eller cykel eller varför inte utnyttja bouleplan eller beachvolleyplanen. För barnen finns det en lekpark med olika redskap. Vid receptionen finns det en minilivs.

I Ljugarn finns en av Gotlands härligaste långgrunda badstrand med en 1500 meter lång, barnvänlig sandstrand. Hyr hus på Gotland hos oss.

 

Stugorna som slutfördes under 2017 del finansierades utav Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.