Aktiviteter & Nöje / Paketresor
Ljugarns semesterby & camping på Gotland Ljugarns semesterby & camping på Gotland Boka boende

Vi hyr ut boende till cyklister och medföljare.

Ingår gör sänglinne och handdukar, vi städar rummen.

Vänta inte för länge med att boka ditt boende.

Gör din bokning här nedan, vi hör av oss om vi behöver fråga om något!

 

BOKA HÄR Boende Gotland 360

 

Att vandra ut efter strandängarna med solen i ryggen, stranden nedanför och havet intill, är som en meditation för själen, likaså att gå ut till raukarna. I Ljugarn ligger Folhammar, Gotlands näst största raukområde. Det sträcker sig mer än en halv mil och är en promenad som gör gott för själen med dess karga råa natur, men samtidigt så inbjudande. Att klättra upp på en rauk och titta ut över havet är som att befinna sig i en saga. Det är oerhört vackert, speciellt om man en kväll beskådar en solnedgång. I och runt omkring Ljugarn finns det vandringsleder. 

På semesterbyn kan ni låna vandringsstavar och även få en karta på de olika vandringslederna eller skriva ut dem direkt här.

För er som praktiserar Geocaching är östkusten fantastisk att besöka och leta efter geocachar. Det finns ett antal geocachar i Ljugarn men givetvis också utanför Ljugarn, tex Sjuastruleden.

Vandringsleder »

Den 1:a april släpps 2019 års tider och platser för sommarens sommarsimskola.

Mer information hittas på Livräddningssällskapets hemsida. http://www.slsgotland.se/w/sommarsimskola/

Svenska livräddningssällskapet, SLS, arrangerar simskola på flerkra platser på Gotland i sommar. I sommar skall även simskola anordnas i Ljugarn tillsammans  Ljugarns Semesterby & Camping. 

För barn födda 2013 eller tidigare. Nybörjare om inte annat anges. Simskola kommer att vara i poolen (1,35m djup) mellan kl 9-10.15 varje vardag under vecka 32 och 33. Poolen kommer att vara stängd för annat bad under simskolan.

Boka på vår online bokning och stöd även vårt arbete med att stödja vatten och klimatprojekt på Gotland i Co-Give Gotland.

Vi tror att vi delar kärleken till Gotland och allt vad Gotland kan erbjuda och att du vill fortsätta besöka Gotland om och om igen. Genom att ge ett bidrag så stödjer du den lokala utvecklingen. För 10 kr per dygn så är du med och bidrar. Tillsammans kan vi hjälpas åt att förbättra vattentillgången och miljön på Gotland. Detta är ett privat initiativ för att hjälpa till och stödja lokala miljöprojekt på Gotland.

Planera din semester för sommaren 2019 och boka ditt boende i Ljugarn. Vi har nu öppnat bokningen av stugorna för 2019.

Välkomna sommaren 2019. 

Tennisskola vecka 28 i Ljugarn. Ljugarns IF är en ideell idrottsförening grundad 1926 som sedan dess har varit samlingspunkten för sport och umgänge i Ljugarn. Vid klubbens anläggning, Björkvallen, finns det idag en gräsfotbollsplan, fyra tennisbanor och en klubbstuga.

Som Gotlands äldsta badort är aktiviteten i föreningen störst under sommaren, där kulmen nås i samband med tennisveckan och Ljugarn Open i slutet av juli månad. Under senare år har en upprustning av tennisbanor gjorts och ambitionen är att klubben framöver ska ha 4 fina tennisbanor som skall kunna nyttjas under sommarhalvåret. Online bokning.

Mer information om Ljugarns IF. Skulle ni vilja komma till Ljugarn och ha tennisläger vänligen kontakta oss för vidare diskussion.